Nápady
Fórum sloužící na zasílání návrhů na novou funkčnost pro Pivní deníček
150 results found
-
Kontakt
Rád bych se seznámil s ostatními uživateli a proto navrhuji kolonku kontakt(nebo nějak jinak to vymyslet)
4 votes -
Aplikace
Ahojte, prosím vás je táto aplikacia ešte živá ? Podla mňa ma potenciál ale dlho nebola aktualizovana, keď pridám značku piva, tak mi ju nasledne vôbec nenájde a musim ju zadat znova, a pri pridavani sa mi nedá rolovat medzi už prídavnými. Dakujem za odpoveď
4 votes -
Možnost filtrace podle kritérií
Nevím, zda tento nápad už někde je, ale při první návštěvě této stránky mě hned nazlobila nemožnost filtrace položek, např. podle stupňů (případně i jiných kritérií) Např. hledám dobře hodnocenou 11 ku, tak si najedu na ČR a dál nic. Musím pracně hledat mezi všemi druhy.
4 votes -
Lepší vyhledávací filtry, na typ piva (IPA, APA) a taky na celé pivní značky
aktualne abych nasel nekde blizko nejake pivo z pivovaru HoppyDog, tak musim do filtru naskladat vsechna piva od HoppyDogu a doufat, ze aspon jedno z nich nekde bude, misto aby stacilo napsat jen znacku (HoppyDog).
Taky typ piva nejde vyhledavat, ja bych rad hledal vsechny IPY v okoli. Diky!4 votes -
Půlitry / třetinky / či obyčejný košt?
Jediné co mi na téhle aplikaci chybí je to, že si nemůžu zaznamenat piva, která jsou standartně v půl litrech, když jsou holt v malém množtsvtí to jest 0,33 nebo 0,4 byl bych rád, kdyby se to rozeznávalo a byl tam totální součet litrů vypitých. či pouze že jsem pivo ochutnal ale nevypil...
3 votes -
zpětné dopsání pivočáry
v dřívější verzi tuším byla možnost dohnat rest doplněním zapomenuté pivočáry, teď již tuto možnost nemůžu najít
3 votes -
Lahvové pivo
Zdravím, je možné do aplikace zařadit i konzumaci lahvového píva?
3 votes -
Puvodni nazev
Co takhle pridat v detialu hospody polozku puvodni nazev?
3 votes -
Přidání měny
Do možností výběru měny je třeba přidat Rumunský Lei (RON)
3 votes -
3 votes
-
3 votes
-
Možnost přidávat k pivu i ostatní konzumaci, jako je jídlo, nealko, káva, cigarety atp., aby měl člověk kontrolu nad účtem.
Útratu za pivo si člověk spočítal lehce, ale když do toho příjde něco jiného je v tom snadno hokej. Stačila by jedna jediná položka ostatní, kterou by si člověk mohl nebo nemohl nějak pojmenovat a měl tak přehled o útratě. Ve statistice se tato položka zobrazovat nemusí, ale bylo by pěkné, kdyby ano. Člověk by měl přehled, kolik a za co, v restauracích utratil.
3 votes -
Chci navštívit + seznam již navštívených
dost by se mi hodilo mít možnost udělat seznam hospod, které chci v budoucnu navštívit a taky seznam hospod, které už jsem navštívil v minulosti (bez vypitých piv a podobně, jen výčet hospod pro přehled)
3 votes -
Nefunguje copy/paste při přidávání nového značky piva (iOS)
Nefunguje copy/paste při přidávání nového značky piva (iOS).
Na telefonu na klávesnici nemám nikde znak stupňů °.
Vždy jsem ho tedy dokopíroval. Nyní když podržím pro vložení, tak zšedne obrazovka a nelze nic vložit. Musím si tedy pamatovat piva a pak si je přidat přes PC, ale to už nesedím v hospodě.screen:
https://imgur.com/y7aOZc53 votes -
API
API pro získání pivočar v PHP.
3 votes -
iPhone upgrade
Nebude nejaka nova verze pro iPhon? Nebo aspon stejna jaka je momentalne aktualni pro Android?
2 votes -
Přejmenovat a rozšířit pivní denníček
Navrhuji přejmenovat "pivní deníček" na "chlastací deníček". Přidal bych možnost zapisovat i panáky.
2 votes -
2 votes
-
2 votes
-
Aplikace:
Aplikace: Šlo by udělat aby piva která piju nejčastěji doma šla vybírat ze seznamu než je muset pokaždé hledat podle názvu, popřípadě jestli by nešlo přidat značku piva jako oblíbenou?
2 votes
- Don't see your idea?