Nápady
Fórum sloužící na zasílání návrhů na novou funkčnost pro Pivní deníček
150 results found
-
Bar Sever v Praze-Suchdole: provozní doba denně 10 - 22 hodin, na čepu nyní Postřižinská piva (Nymburk) 10° a 12° + Poutník (Pelhřimov) 12°
Doplnit údaje:
Bar Sever v Praze-Suchdole: provozní doba denně 10 - 22 hodin, na čepu nyní Postřižinská piva (Nymburk) 10° a 12° + Poutník (Pelhřimov) 12°1 vote -
Nelze lokalizovat polohu
Aktuálně ve Vídni neumí aplikace lokalizovat mou polohu. Mobilem to není, na Mapy.cz se vidím úplně přesně. Nová hospoda pak nejde zadat, i když vypíšu adresu. Prý ji "Google nezná"
1 voteAhoj, děje se tak v poslední verzi aplikace 2.1.7 https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.proteus.pivnidenicek ?
-
U žáby. Na oteviraci dobu si volejte. Jsou sezónní.
U žáby. Sezónní hospoda. Otev.doba se mění.
1 vote -
Opravit nastavení pro Černou Horu
V Černé Hoře deníček počítá útratu v Kč, ne v EUR. Takže místo 4 EUR započte 4 Kč. Sice tak míň utratím, ale jen opticky. :-)
1 vote -
Oprava v určení ceny nebo poctu piv
Uklepl jsem se na ceně a snahou o opravu jsem si pripočetl piva nepřišel jsem na opravu.
1 vote -
Oblíbené hospody
V aplikaci bych rád,kdyby bylo v levém menu seznam mých oblíbených hospod pro rychlé zahájení sezení.Vyhledávání přes GPS je nešťastné a na jiný způsob jsem nepřišel.Je strašně kostrbaté prostě začít nový lístek,když nejčastěji chodím jen do několika hospod.Tahle bych ji vybral a hned mohl vybrat první pivo na lístek.
1 vote -
1 vote
-
Otevírací doba
Měla by být přidána možnost nějak připsat, že v hospodě se sice v předem určenou hodinu otvírá, ale zavírá se až ,,s posledním hostem". :)
0 votes -
Nový parametr u hospody Třetí / čtvrtá pípa
Na základě tohoto parametru upozornit v detailu restaurace, že nabídka piv se mění, zobrazovat jen nejnovější piva, ostatní až třeba na "rozklik".
0 votes -
Mobilní aplikace pro OS Windows Mobile 6.5.
Vím, že je to starý OS, ale jsem s ním spokojen a rozhodně nemám na koupi nového mobilu s jiným OS.
0 votes
- Don't see your idea?