Nápady
Fórum sloužící na zasílání návrhů na novou funkčnost pro Pivní deníček
150 results found
-
1 vote
-
Oblíbené hospody
V aplikaci bych rád,kdyby bylo v levém menu seznam mých oblíbených hospod pro rychlé zahájení sezení.Vyhledávání přes GPS je nešťastné a na jiný způsob jsem nepřišel.Je strašně kostrbaté prostě začít nový lístek,když nejčastěji chodím jen do několika hospod.Tahle bych ji vybral a hned mohl vybrat první pivo na lístek.
1 vote -
Lepší vyhledávací filtry, na typ piva (IPA, APA) a taky na celé pivní značky
aktualne abych nasel nekde blizko nejake pivo z pivovaru HoppyDog, tak musim do filtru naskladat vsechna piva od HoppyDogu a doufat, ze aspon jedno z nich nekde bude, misto aby stacilo napsat jen znacku (HoppyDog).
Taky typ piva nejde vyhledavat, ja bych rad hledal vsechny IPY v okoli. Diky!4 votes -
Možnost filtrace podle kritérií
Nevím, zda tento nápad už někde je, ale při první návštěvě této stránky mě hned nazlobila nemožnost filtrace položek, např. podle stupňů (případně i jiných kritérií) Např. hledám dobře hodnocenou 11 ku, tak si najedu na ČR a dál nic. Musím pracně hledat mezi všemi druhy.
4 votes -
API
API pro získání pivočar v PHP.
3 votes -
Malý pivo
chybí zde malá piva
4 votes -
Oprava v určení ceny nebo poctu piv
Uklepl jsem se na ceně a snahou o opravu jsem si pripočetl piva nepřišel jsem na opravu.
1 vote -
Nefunguje copy/paste při přidávání nového značky piva (iOS)
Nefunguje copy/paste při přidávání nového značky piva (iOS).
Na telefonu na klávesnici nemám nikde znak stupňů °.
Vždy jsem ho tedy dokopíroval. Nyní když podržím pro vložení, tak zšedne obrazovka a nelze nic vložit. Musím si tedy pamatovat piva a pak si je přidat přes PC, ale to už nesedím v hospodě.screen:
https://imgur.com/y7aOZc53 votes -
Chci navštívit + seznam již navštívených
dost by se mi hodilo mít možnost udělat seznam hospod, které chci v budoucnu navštívit a taky seznam hospod, které už jsem navštívil v minulosti (bez vypitých piv a podobně, jen výčet hospod pro přehled)
3 votes -
Schvalování úpravy/opravy názvu hospody lidmi, kteří hospodu navštívili.
Mnohdy jsou názvy špatně napsané nebo úplně špatně, tak by bylo dobré mít možnost navrhnout změnu názvu s tím, že by ji ostatní návštěvníci změnu buď schválili nebo zamítli.
18 votes -
Opravit nastavení pro Černou Horu
V Černé Hoře deníček počítá útratu v Kč, ne v EUR. Takže místo 4 EUR započte 4 Kč. Sice tak míň utratím, ale jen opticky. :-)
1 vote -
Pivočáry
Bylo by dobré vidět v grafu i denní vypité množství piv. V grafu lze ukázat jen spotřebu za jednotlivé měsíce jako takové. Nikoli graf dnů v daném měsíci.
11 votes -
Aplikace:
Aplikace: Šlo by udělat aby piva která piju nejčastěji doma šla vybírat ze seznamu než je muset pokaždé hledat podle názvu, popřípadě jestli by nešlo přidat značku piva jako oblíbenou?
2 votes -
U žáby. Na oteviraci dobu si volejte. Jsou sezónní.
U žáby. Sezónní hospoda. Otev.doba se mění.
1 vote -
Nelze lokalizovat polohu
Aktuálně ve Vídni neumí aplikace lokalizovat mou polohu. Mobilem to není, na Mapy.cz se vidím úplně přesně. Nová hospoda pak nejde zadat, i když vypíšu adresu. Prý ji "Google nezná"
1 voteAhoj, děje se tak v poslední verzi aplikace 2.1.7 https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.proteus.pivnidenicek ?
-
Bar Sever v Praze-Suchdole: provozní doba denně 10 - 22 hodin, na čepu nyní Postřižinská piva (Nymburk) 10° a 12° + Poutník (Pelhřimov) 12°
Doplnit údaje:
Bar Sever v Praze-Suchdole: provozní doba denně 10 - 22 hodin, na čepu nyní Postřižinská piva (Nymburk) 10° a 12° + Poutník (Pelhřimov) 12°1 vote -
Aplikace
Ahojte, prosím vás je táto aplikacia ešte živá ? Podla mňa ma potenciál ale dlho nebola aktualizovana, keď pridám značku piva, tak mi ju nasledne vôbec nenájde a musim ju zadat znova, a pri pridavani sa mi nedá rolovat medzi už prídavnými. Dakujem za odpoveď
4 votes -
Pridat do statistik navstivenych hospod
Hodilo by se do ststistik pridat seznam navstivenych hospod a popripade pridat sve poznamky
11 votes -
V Balonu v Moskevské jsou dole v herně 2 velice drzí a sprostí barmani.Stěžuje si na ně již velice mnoho hostů...vzkaz...Už vás máme všichni
V herně...sprostí a drzí barmani na zákazníky.Dotěrní,vulgární,útoční,agresivní,snaží se sami od sebe vyvolávat spory...obtěžují zákazníky při hře.
1 vote -
Domácí pivo
Ahoj borci,jelikož se věnuji domácímu vaření piva,a toto pivo kupodivu i konzumuji,rád bych si ho zapsal do deníčku.Lze toto nějak vyřešit,nebo se mohou zadávat piva jen z ofiko pivovarů?
1 vote
- Don't see your idea?